Asbestattest nodig? Wij helpen u verder

Samen Vlaanderen asbestveilig tegen 2040

Asbestdeskundige die een asbestattest uitlegt aan de eigenaar van een huis dat onderworpen is aan een verplichte asbestinventarisatie

Waarom een asbestattest?

De Vlaamse regering streeft ernaar om Vlaanderen tegen 2040 volledig asbestveilig te maken, een cruciale stap in het beschermen van de volksgezondheid en het milieu. Dit doel wordt bereikt door gecertificieërde asbestdeskundigen in te zetten om asbestinventarissen op te maken. Als eigenaar van een woning die vóór 2001 gebouwd is, bent u bij overdracht verplicht om een asbestattest voor te leggen bij de notariële akte. Dit attest waarborgt dat de woning aan de huidige veiligheidsnormen voldoet en dat eventuele aanwezigheid van asbest op professionele wijze is geïnventariseerd.

Waarom asbestexperts?

Professionele dienstverlening

Attest binnen de week

Bij verkoop van vastgoed is tijd cruciaal. Een vlotte asbestattest is noodzakelijk om transacties vlot te laten verlopen. Met onze expertise leveren wij uw attest binnen de week na plaatsbezoek zodat de verkoop geen vertraging oploopt.

Advies op maat

Onze asbestdeskundigen nemen uitgebreid de tijd om uw situatie grondig te bespreken. We beoordelen samen welke asbestrisico’s relevant zijn en welke maatregelen nodig of aangewezen. Zo krijgt u op maat gesneden advies voor uw pand.

Persoonlijke opvolging

We staan ook nadien voor u klaar. Met al uw asbestgerelateerde vragen kunt u steeds bij ons terecht. We volgen samen met u het hele traject op en zijn uw vaste aanspreekpunt in het asbestdossier van uw woning.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
John Doe
Designer

We zijn officieel erkend door onderstaande bevoegdheden, die garant staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening

SKH logo

SKH is een organisatie die objectieve audits uitvoert om de kwaliteit van de certificaten te garanderen.

OVAM Logo transparant

De Openbare Vlaamse afvalstoffenmaatschappij, kortweg OVAM, is een agentschap dat verantwoordelijk is voor het afvalbeleid en de bodemsanering.

Vlaamse Overheid Logo

Het agentschap opereert binnen het beleidsdomein Omgeving van de Vlaamse overheid en is gevestigd te Mechelen.

Vraag vandaag uw offerte aan!

Wenst u een vrijblijvende en persoonlijke offerte voor uw asbestattest? Bel ons vrijblijvend op 0493 15 24 84 of
vul hieronder het formulier in & binnen 24 uur ontvangt u een gedetailleerde offerte zonder verborgen kosten.